Foder

Kun det bedste er godt nok

Vi har udvalgt de produkter, der hører til blandt de absolut bedste på markedet. Royal Canin, Hills og Eukanuba og Iams.

 

Vores foderleverandører har gennem mange år forsket og udviklet kvalitetsfoder. Det er anerkendt at din hund eller kat vil få et sundere liv med det optimale foder.  Vores foder forebygger allergiproblemer, giver sund pels og god fordøjelse.

 

Når du har fået en hvalp eller killing anbefaler vi at du i de første uger fodre med det foder du har fået med fra opdrætteren. Det er vigtigt at du fremadrettet vælger det mest optimale foder.

 

Vores personale vejleder gerne om det helt rigtige foder til din hund eller kat.

 

Sygdomsdiæter

 

Har vi diagnosticeret en sygdom hos dit dyr findes der ofte et foder, der understøtter dyret og forebygger yderligere udvikling af sygdommen. Vi sælger sygdomsdiæter fra Royal Canin, Hills og Eukanuba.

 

Klinisk dokumenteret terapeutisk ernæring

 

Hvis din hund eller kat er syg, kan vi tilbyde et stort sortiment af klinisk dokumenteret terapeutisk foder, der medvirker til at løse de vigtigste sundhedsproblemer for din hund eller kat. Sortimentet omfatter både velsmagende tør- og dåsefoder, der modvirker en række sygdomme.

 

Det er vigtigt, at hunde og katte kun får det foder, der er ordineret. Diæten mister effekt, hvis andet gives ved siden af.

 

Sygdomsdiæter tilgodeser behov ved lidelser som:

– Overvægt

– Tandproblemer

– Sukkersyge

– Ledlidelser

– Hjertelidelser

– Urinvejslidelser

– Nyrelidelser

– Leverlidelser

– Mave/tarmlidelser

– Allergi/hudlidelser

– Restitution, samt en del flere

Rabatter:

 

Er man medlem af VETplan sundhedsordningen, får man en række rabatter på foder.

 

  • Hills foder: 20%
  • Royal Canin: 10%
  • Eukkanuba: 10%
  • Iams: 10%

 

Følg os på Facebook eller Instagram – så du kan holde øje med gode tilbud.

 

Vi har gode parkeringsforhold og er gerne behjælpelige med at bære varer ud til bilen. Du kan betale kontant, med mobilepay eller betalingskort.

Butikken er åben:

 

Mandag til Fredag kl. 8 – 17

 

Lørdag kl. 9-12​​

Facebook anmeldelser

4,3 ud af 5

Baseret på +140 personers mening
Dennis Kræmmer Hansen


Var der for første gang, efter Henning Larsen stoppede i Rudkøbing. Jeg er meget positiv og glad for det årlige sundhedseftersyn begge min hunde fik. Og fik samtidig god vejledning af dyrlægen 😀

Anne Marie Nyby Fuglsang

Jeg fik akut hjælp da jeg havde brug for det. Og blev glædeligt overrasket over den kærlige tanke om regnbuelyset i receptionen. Når lyset er tændt er der en sorg inde bag en af dørene. Nogen er ved at sige farvel og sende en følgesvend over regnbuebroen❤️ så smukt, og man kan udvise hensyn fra venteværelset.

Ebba Kristin Benda

Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Svendborg Dyrehospital – de er fantastiske og super kompetente til at tage sig af syge dyr – og deres bekymrede ejere❤️

Telefontid

Mandag - fredag 8:00 - 17:00 og lørdag 9:00 - 12:00

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag 08.00 – 17.00

Tirsdag  08.00 – 17.00

Onsdag  08.00 – 17.00

Torsdag 08.00 – 17.00

Fredag   08.00 – 17.00

Lørdag   09.00 – 12.00

 

ADRESSE

 

Ryttervænget 6

5700 Svendborg

KONTAKT

 

62 21 64 21

info@svendborgdyrehospital.dk

Privatlivspolitik