Katten i fokus

Katten i fokus

 

Vi har på dyrehospitalet særlig fokus på at gøre kattenes besøg så positivt som muligt.

 

Venteværelset:

 

Vores venteværelse har et særskilt hjørne kun til katte. Her kan de sidde i fred og ro fra hundene. Desuden er der tæpper til at lægge over transportkassen, som på den måde føles mere tryg for katten. Vi har tamponer sprayet med det stressdæmpende Feliway, du kan ligge ind i kassen til katten

 

Tilvænning til transportkassen: Katte er ikke på forhånd bange for deres transportkasse, men de kan erfare at kassen betyder noget ubehageligt. Det er derfor vigtigt, at du lærer din kat at dens transportkasse er et rart sted, så den frivilligt går derind. På den måde undgår du en kamp med katten, hver gang den skal ind i kassen. Det sparer både dig selv og katten for unødig stress.

Separat konsultationsrum:

 

Når vi undersøger din kat, vil det foregå et undersøgelsesrum, hvor vi kun undersøger katte. Katte føler sig mere trygge. Når de ikke kan lugte, at der har været hunde inde i rummet tidligere.

 

Når katten ikke undergår undersøgelse, kan den frit gå rundt i rummet. Den kan også kravle op på hylder og andet, hvor den kan føle sig mere tryg. Den kan også have mulighed for at gemme sig.

 

Separat indlæggelse til katte:

 

Bliver katten syg og skal overnatte hos os eller skal den ind til en ambulant operation vil den være i et rum separat til katte.

 

For at gøre opholdet mere behageligt vil vi spraye en tampon med det stressdæmpende Feliway, som katten får ind i buret.

Facebook anmeldelser

4,3 ud af 5

Baseret på +140 personers mening
Dennis Kræmmer Hansen


Var der for første gang, efter Henning Larsen stoppede i Rudkøbing. Jeg er meget positiv og glad for det årlige sundhedseftersyn begge min hunde fik. Og fik samtidig god vejledning af dyrlægen 😀

Anne Marie Nyby Fuglsang

Jeg fik akut hjælp da jeg havde brug for det. Og blev glædeligt overrasket over den kærlige tanke om regnbuelyset i receptionen. Når lyset er tændt er der en sorg inde bag en af dørene. Nogen er ved at sige farvel og sende en følgesvend over regnbuebroen❤️ så smukt, og man kan udvise hensyn fra venteværelset.

Ebba Kristin Benda

Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Svendborg Dyrehospital – de er fantastiske og super kompetente til at tage sig af syge dyr – og deres bekymrede ejere❤️

Telefontid

Mandag - fredag 8:00 - 17:00 og lørdag 9:00 - 12:00

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag 08.00 – 17.00

Tirsdag  08.00 – 17.00

Onsdag  08.00 – 17.00

Torsdag 08.00 – 17.00

Fredag   08.00 – 17.00

Lørdag   09.00 – 12.00

 

ADRESSE

 

Ryttervænget 6

5700 Svendborg

KONTAKT

 

62 21 64 21

info@svendborgdyrehospital.dk

Privatlivspolitik