Intern medicin ved kæledyr

Henvisning til medicinsk udredning kan bla. være aktuel:

 

– Når du er endt i en faglig blindgyde i forhold til udredning

– Når du har stillet en diagnose, du har begrænset erfaring med og har brug for sparring og hjælp til indkøring af medicinering og monitoreringsprocedurer

– Din klient ønsker mere end det du og din praksis kan tilbyde

 

Intern medicinske patienter kan ofte være frustrerende og uoverskuelige for både dyreejer og behandlende dyrlæge. At kunne sparre med en kollega, som har fokus på den intern medicinske patient kan være en kærkommen hjælp til at løse vanskelige tilfælde.

 

Samtidig er intern medicinske lidelser ofte komplekse og kræver typisk mange diagnostiske undersøgelser undervejs, hvilket hurtigt bliver omkostningstungt for dyreejeren.

 

Ekspertise omkring udredning af disse patienter giver sikkerhed for, at klientens penge prioriteres mest hensigtshensigtsmæssigt i diagnosejagten og at patienten hurtigst muligt kommer tilbage til normal funktion og livsstil.

 

Vores faciliteter med in-house Idexx laboratorie, digital røntgen og ultralydsscanner hjælper og til et kort udredningsforløb.

 

Vi tilbyder udredning af intern medicinske lidelser inden for områderne:

 

– Endokrinologi

– Gastroenterologi

– Urologi

– Lever og pankreas lidelser

– Tumorudredning

– Røntgenologisk undersøgelser

– Ultralydsundersøgelser

 

Udredning og behandling af medicinske patienter udføres altid i tæt samarbejde med henvisende dyrlæge med fokus på den aktuelle problemstilling, der er henvist for. Der undersøges og behandles altså ikke for andre forhold med mindre det specifikt er aftalt med henvisende dyrlæge og dyreejer.

 

Henvisende dyrlæge modtager altid en epikrise og en tæt sparring efterfølgende sikrer et optimalt videre behandlingsforløb.​

Facebook anmeldelser

4,3 ud af 5

Baseret på +140 personers mening
Dennis Kræmmer Hansen


Var der for første gang, efter Henning Larsen stoppede i Rudkøbing. Jeg er meget positiv og glad for det årlige sundhedseftersyn begge min hunde fik. Og fik samtidig god vejledning af dyrlægen 😀

Anne Marie Nyby Fuglsang

Jeg fik akut hjælp da jeg havde brug for det. Og blev glædeligt overrasket over den kærlige tanke om regnbuelyset i receptionen. Når lyset er tændt er der en sorg inde bag en af dørene. Nogen er ved at sige farvel og sende en følgesvend over regnbuebroen❤️ så smukt, og man kan udvise hensyn fra venteværelset.

Ebba Kristin Benda

Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Svendborg Dyrehospital – de er fantastiske og super kompetente til at tage sig af syge dyr – og deres bekymrede ejere❤️

Telefontid

Mandag - fredag 8:00 - 17:00 og lørdag 9:00 - 12:00

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag 08.00 – 17.00

Tirsdag  08.00 – 17.00

Onsdag  08.00 – 17.00

Torsdag 08.00 – 17.00

Fredag   08.00 – 17.00

Lørdag   09.00 – 12.00

 

ADRESSE

 

Ryttervænget 6

5700 Svendborg

KONTAKT

 

62 21 64 21

info@svendborgdyrehospital.dk

Privatlivspolitik