Rutine operationer

Rutine operationer

 

  • Sterilisering af kat
  • Kastration af kat
  • Sterilisation af hund
  • Kastration af hund

 

Mange tror at en kastration eller sterilisation altid er det samme, men operationen kan gennemføres med forskellig grad af sikkerhed. Afhængig af hvilken narkoseform der anvendes og graden af overvågning under indgrebet. Mange klinikker har kun én person tilknyttet til at foretage operationen, narkosen og overvågning. Vi har altid det bedste udstyr og specialuddannet personale til at udføre operationerne. Til operationer har vi tilknyttet en specialuddannet narkosesygeplejerske.

 

Hos os helbredsundersøges og vejes patienten først. Hunde beroliges og får ilagt venekateter. Hunde og katte, der steriliseres bedøves med samme stoffer som til mennesker.

 

Sterilisation af kat​

 

​Under operationen overvåger vores anæstesisygeplejerske dyrets bedøvelsesdybde ud fra reflekser. Dyret tilsluttes vores monitor, her kan vores anæstesisygeplejerske overvåge vigtige parametre, der måles kontinuerligt under bedøvelsen. Vi måler pulsen, blodtrykket, blodets iltindhold, CO2 i udåndingsluften, dyrets temperatur og EKG.

 

Det sikrer et meget sikkert forløb uden at dyret risikerer at kunne mærke noget.

​Kastration af hund​

 

​​Patienten smertebehandles. Inkluderet i prisen er også smertestillende tabletter, som du får med hjem til de efterfølgende dage.

 

​Såret syes med indvendige tråde, og der vil derfor ikke være synlige sting i såret. Sårkontrol efter 10 dage er inkluderet i prisen. Du vil få en foderprøve med hjem på et foder, som vi anbefaler efter neutralisation.

 

Vores priser på sterilisation og kastration forsøger vi at følge den gængse pris i vores område

 

Samtidig er vi opmærksomme på at vi prismæssigt ikke vil konkurrerer med evt. enkeltmandspraksis hvor sikkerhed, kvalitet og overvågning aldrig kan blive det samme som hos os. Vi vil hellere konkurrerer på kvalitet frem for pris!

 

Af andre hyppige operationer kan nævnes:

 

– Livmoderbetændelse (Pyometra operation)

 

– Fjernelse af knuder i huden

 

– Fjernelse af knuder i mælkekirtler​

Facebook anmeldelser

4,3 ud af 5

Baseret på +140 personers mening
Dennis Kræmmer Hansen


Var der for første gang, efter Henning Larsen stoppede i Rudkøbing. Jeg er meget positiv og glad for det årlige sundhedseftersyn begge min hunde fik. Og fik samtidig god vejledning af dyrlægen 😀

Anne Marie Nyby Fuglsang

Jeg fik akut hjælp da jeg havde brug for det. Og blev glædeligt overrasket over den kærlige tanke om regnbuelyset i receptionen. Når lyset er tændt er der en sorg inde bag en af dørene. Nogen er ved at sige farvel og sende en følgesvend over regnbuebroen❤️ så smukt, og man kan udvise hensyn fra venteværelset.

Ebba Kristin Benda

Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Svendborg Dyrehospital – de er fantastiske og super kompetente til at tage sig af syge dyr – og deres bekymrede ejere❤️

Telefontid

Mandag - fredag 8:00 - 17:00 og lørdag 9:00 - 12:00

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag 08.00 – 17.00

Tirsdag  08.00 – 17.00

Onsdag  08.00 – 17.00

Torsdag 08.00 – 17.00

Fredag   08.00 – 17.00

Lørdag   09.00 – 12.00

 

ADRESSE

 

Ryttervænget 6

5700 Svendborg

KONTAKT

 

62 21 64 21

info@svendborgdyrehospital.dk

Privatlivspolitik